VÅRA ERBJUDANDE TII ER 🙂

Vi har vanligtvis lunchbuffé A la carte under vardagarna men med tanke på de omständigheter som är med Covid-19 har vi avgränsat detta för tillfället.

Istället har vi lunchtider som är 11:00-14:00 där priset är fast på 99kr med en dricka som ingår.   


Our Story

Att alltid kunna att förbättra det som redan är bra till det bättre för att skapa en större kundkrets som vill komma tillbaka och även märka oss med betyg för bemötande och kvalité.

Picking

Vi personal strävar efter att kunna ta emot Er beställning korrekt och leverera det inom kort tid till bordet för att visa på våra kunskaper och effektivitet. Ju längre tid det tar kan det bli alltmer preciserat än vad det behövs, vi på Al Affandi har erfarenhet och ser konsten av matlagningar där vi bara behöver några minuter för att kunna leverera det vi vill till våra gäster.

Design

Då vi också serverar måttliga portioner finns det möjlighet för maten man inte äter upp att ta med hem för godare njutning mot kvällen med våra hållbara doggy-bags för att minska på matsvinnet, vi tänker på vår miljö!

Crafting

Vi är duktiga på att ge tips och råd för vad ni ska välja för måltid under servering även vad det gäller andra frågor om innehåll kan vi ge svar på det mesta.

Design